Chocolade

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • dinsdag 28 april 2015 19u30 - 22u00
Buurthuis Aldor - ELDERENSTRAAT 16, 3700 'S HERENELDEREN

Verslag

Er waren 17 aanwezigen waaronder slechts twee mannen.De les ging door in de keuken van Buurthuis Aldor.Lesgever Jos liet het verschil eerst zien omtrendt chocolade op temperatuur en niet op temperatuur om te bewerken.Eerst de chocolade minstens 45 graden laten worden en daarna af laten koelen tot zo'n 31 graden om goed te kunnen bewerken!Er werden verschillende vormen/soorten pralines gemaakt.Met de nodige uitleg natuurlijk!Ook het maken van figuren kwam aan bod!Voor degene die het nog nooit gedaan hebben één tip:doe het niet in uw eigen keuken!Het is nogal ne smodderboel als ge het niet gewoon zijt.Op het einde van de les ,samen met een tas koffie, konden de zelfgemaakte chocolade worden geproefd.De aanwezigen zagen en vonden dat het goed was!

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Jos Van Campfort
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde 'S-Herenelderen
KVLV s' Herenelderen
Meer weten?
Prijs
€ 5,00
deelname in de kosten.
Reservatie
Reserveren bij Wijnen Dirk of Vaes Lydia
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

012 23 49 37

Meer activiteiten